Dromen waarmaken

Hoe leuk is het om te dromen over hoe bijzonder jouw huis kan zijn? Een huis hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar is ook verassend, spannend of juist subtiel en ingetogen. Jouw huis is bovenal afgestemd op jouw wensen. Op een zelfbouwkavel kunnen woondromen werkelijkheid worden.

Zelfbouw doen we samen

Heb je eenmaal de keuze gemaakt om zelf een huis te laten bouwen dan komt er veel bij kijken om deze dromen waar te maken. Het bouwen van een eigen huis is dan ook een heel avontuur. 

Zelfbouw betekent gelukkig niet dat je alles zelf hoeft te doen. Studio Gers heeft ruime ervaring in het begeleiden van zelfbouw / kavelbouw en kan je stap voor stap helpen bij het proces, vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. 

Heb je een kavel op het oog of al aangekocht en ben je benieuwd wat Studio Gers voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking, wij denken graag met je mee!  

Villa D+H schets 1 zijgevel
Watervilla_Nesselande_moderne_villa_exterieur_impressie

Woonwensen bepalen het ontwerp

Een huis is heel persoonlijk, daarom gaan we eerst uitgebreid in gesprek over woonwensen, verwachtingen en ambities. We hebben aandacht voor functionele, ruimtelijke en esthetische wensen. Praktisch gebruik, bezonning, uitzicht, sfeer, esthetiek, duurzaamheid en natuurlijk het budget.  

De woonwensen vormen samen met de locatie, de bouwmogelijkheden, regelgeving en het budget de kaders voor het ontwerp. We onderzoeken per fase in verschillende varianten hoe de woonwensen vertaald kunnen worden in een ontwerp.  Ontwerpvarianten worden in 2D en 3D beelden gepresenteerd om de verschillende keuzes goed inzichtelijk te maken. En samen kiezen we stap voor stap een richting om verder te gaan.

In de eerste ontwerpfase stellen we al een kostenraming op. Per fase toetsen we het plan hieraan om de financiële haalbaarheid van het project te kunnen monitoren. 

Lees meer over actuele kavelgebieden:
Zelfbouw Kavels Nieuw Delft

Nieuw Delft

De zelfbouwkavels van veld 6 zuid liggen op een centrale plek midden in Delft, op zo’n 5 minuten lopen van de historische binnenstad en station Delft. Er komen twee soorten kavels vrij: ongeveer 16 zelfbouwkavels en 6 grotere groepskavels. Op de zelfbouwkavels is ruimte voor een grondgebonden woning, of een kleinschalig woongebouw met twee of drie woningen. Deze kavels liggen aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark of aan een hofje. Op een groepskavel kunt u een appartementengebouw realiseren met uw toekomstige buren, tot ongeveer achttien woningen. De groepskavels liggen aan de Nieuwe Gracht, één groepskavel ligt aan het park.

Zelfbouw_Kavels_Hofwegen_Zoetermeer

Hofwegen Zoetermeer

Er zijn negen kavels in het project Kavels Hofwegen in Zoetermeer. Deze plek is omringd door groen en water, heeft meerdere sportverenigingen en vele voorzieningen van de stad op loopafstand. 

Tussen de Zegwaartseweg en de Hekendorpstraat, in de veelzijdige wijk Oosterheem, liggen negen kavels voor kopers die een eigen vrijstaande woning willen bouwen en hun droomhuis willen realiseren. De kavels variëren in oppervlakte van 430 tot 840 m2. Wat de kavels zo uniek maakt is hun ligging aan de rand van Zoetermeer. Aan de ene kant ligt de bruisende stad, met alle gezelligheid en voorzieningen, aan uw voeten. Aan de andere kant ligt een prachtig recreatie en natuurgebied.

Gerelateerde
zelfbouw projecten

Villa D+H exterieur 3 hoge pui met vide en terras aan het water
Villa D+H
vrij zicht op het Bieslandse bos
Stadsloft R+F interieur 1 trap woonkamer
Stadsloft R+F
ruimtelijk wonen aan de Maas
Woonhuis K+R exterieur 01
Woonhuis K+R
groen wonen in de stad
Create@Mullerpier exterieur 1 gevel stadswoning
Stadswoning M+E
ruimtelijkheid en functionaliteit
Stadswoning Create@Mullerpier kavel 27 interieur 1 keuken
Stadswoning J+E
leefruimte rond een vide
Schuurwoning Heiloo achtergevel
Schuurhuis R+A
levensloopbestendig wonen
Woonhuis M+E exterieur 1
Woonhuis M+E
compact en ruimtelijk
Stadswoning R+M Mullerpier interieur woonkamer
Stadswoning R+M
gezinswoning aan de Maas
Watervilla_Nesselande_moderne_villa_exterieur_impressie
Watervilla Nesselande
weids wonen, omringd door water
Huize_L_exterieur_villa_kavel_01_straat
Huize L
wonen onder een karakteristieke kap

Meer weten over zelfbouw?