Stadswoning R+M

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Project Stadswoning R+M
Locatie Rotterdam
Status Opgeleverd
Opdrachtgever Particulier
Samenwerking HOYT architecten
Fotografie Studio Gers
Projectmedewerkers
Erik Leusink, Frank Koot
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Het project Create@Mullerpier bestaat uit 28 geschakelde kavels voor stadswoningen aan de Maas in Rotterdam. Bijzonder element is de eikenhouten trap met verticale lamellen die alle verdiepingen met elkaar verbindt.

Stedenbouwkundige samenhang en individuele diversiteit

Create@Mullerpier is een unieke kans om een zelfbouw woning te realiseren aan de Maas. De Mullerpier kenmerkt zich door gesloten bouwblokken in overwegend rode baksteen. Om de stedenbouwkundige samenhang te garanderen was voor alle kavels een belangrijke bouwregel van supervisor KCAP dan ook het toepassen van dezelfde steen. Vervolgens zijn de gevel- en de woningindeling geheel vrij ingevuld.

Door een samenwerking van 5 opdrachtgevers en 2 architecten zijn deze woningen in een gezamenlijk bouwteamverband gerealiseerd.

Create@Mullerpier exterieur 2 gevel stadswoning
Stadswoning R+M Mullerpier interieur woonkamer
Stadswoning R+M Mullerpier interieur keuken
Stadswoning R+M Mullerpier voorgevel
Stadswoning R+M Mullerpier doorsnede impressie 2

Ruimte en uitzicht

Voor de opdrachtgevers van deze woning was de belangrijkste wens voor mooie woonruimtes, gericht op het uitzicht, en 4 ruime slaapkamers. Het kleur- en materiaalgebruik in de woning is ingetogen.

Bijzonder element is de warme eikenhouten trap met verticale lamellen over alle verdiepingen.

De woning heeft een prachtig uitzicht over de Sint-Jobskade en de Maas.

Create@Mullerpier exterieur 3 achtergevel stadswoning

Jouw woonwensen bespreken?

Gerelateerde
projecten

Meer informatie over:

Villa bos en duin Rockanje Studio Gers architectuur zelfbouw nieuwbouw exterieur impressie 02
Villa bos & duin
wonen aan de rand van bos en duin
Studio Gers Vrijstaande houtbouw woning Ruimte voor Ruimte Exterieur 02 1440-960
Woonhuis P+G
ecologisch wonen in het buitengebied
Studio Gers Baden Powell CPO ontwerp impressie architectuur 01
CPO Baden Powell
collectief bouwen en wonen in Haarlem
De Meelaan optopping verduurzaming Vooraanzichtpng
Du Mee
optoppen, verduurzamen en renoveren