Schuurhuis R+A

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Project Schuurhuis R+A
Locatie Heiloo
Status In voorbereiding
Opdrachtgever Particulier
Projectmedewerkers
Erik Leusink, Michiko Sanches
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Schuurhuis R+A is een levensloopbestendige, ruimtelijke schuurwoning in Heiloo. De woning wordt gerealiseerd in een duurzame CLT houtbouw constructie. De woonruimtes vloeien in elkaar over waarbij er vanuit iedere hoek weer andere zichtlijnen en relaties tussen de ruimtes en met de tuin ontstaan.
Schuurwoning Heiloo gevels 1
Schuurwoning Heiloo gevels 2

Op maat ontworpen levensloopbestendige schuurwoning in Heiloo

Deze schuurwoning is ontworpen als levensloopbestendige woning. Alle dagelijkse woonfuncties liggen op de begane grond en zijn ruim en goed toegankelijk. De woonruimte bestaat uit een  zitkamer en hieraan geschakeld een leefkeuken. Op de verdieping bevinden zich een ruimte overloop met een werkplek en een logeerkamer met eigen badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Alle ruimtes hebben eigen zichtlijnen door de woning en naar de tuin waardoor iedere ruimte een eigen karakter heeft gekregen. 

Schuurwoning Heiloo exterieur achterzijde 1

Jouw woonwensen bespreken?

Gerelateerde
projecten

Meer informatie over:

Villa bos en duin Rockanje Studio Gers architectuur zelfbouw nieuwbouw exterieur impressie 02
Villa bos & duin
wonen aan de rand van bos en duin
Studio Gers Vrijstaande houtbouw woning Ruimte voor Ruimte Exterieur 02 1440-960
Woonhuis P+G
ecologisch wonen in het buitengebied
Studio Gers Baden Powell CPO ontwerp impressie architectuur 01
CPO Baden Powell
collectief bouwen en wonen in Haarlem
Huize_L_exterieur_villa_kavel_01_straat
Huize L
wonen onder een karakteristieke kap