Huize L

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Project Huize L
Locatie Zoetermeer
Status Opgeleverd
Opdrachtgever Particulier
Samenwerking HOYT architecten
Fotografie Studio Gers
Projectmedewerkers
Erik Leusink, David Seidler, Ali Gunay
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Huize L is een ruime vrijstaande woning in de wijk Parkeiland, Zoetermeer. Vormgegeven met een karakteristieke kap. Uitgevoerd met tijdloze materialen in een eigenzinnige eigentijdse stijl.
Huize_L_exterieur_villa_kavel_02_kopgevel
Huize_L_exterieur_villa_kavel_04_detail_metselwerk

Leven in en rond de woning

De woning heeft een alzijdige oriëntatie doordat deze in het midden van de kavel is gepositioneerd. Rondom de woning heeft de tuin verschillende zithoeken, een moestuin en ruime oprit.

Alle gevels hebben een verbijzondering gekregen in de vorm van een entree, erker of dakkapel. Het verbindende element is de doorgaande dakrand die de karakteristieke vorm van de kap benadrukt.

De woning is ontworpen met tijdloze materialen als metselwerk, zink, hout en stucwerk. Uitgevoerd in een eigentijdse vormgeving en rijk aan bijzondere details.

Huize_L_exterieur_villa_kavel_06_entree
Huize_L_exterieur_villa_kavel_08_straatzijde
Huize_L_exterieur_villa_kavel_07_straatzijde
Huize_L_exterieur_villa_kavel_03_zijgevel
Huize_L_materialisatie

Op zoek naar een architect voor jouw project in Zoetermeer?

Studio Gers is als architectenbureau gevestigd en actief in Zoetermeer. We kennen de stad, de gemeente en de plaatselijke bouwregelgeving.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van jouw bouw- of verbouwplan.

Jouw woonwensen bespreken?

Gerelateerde
projecten

Meer informatie over:

Villa bos en duin Rockanje Studio Gers architectuur zelfbouw nieuwbouw exterieur impressie 02
Villa bos & duin
wonen aan de rand van bos en duin
Studio Gers Vrijstaande houtbouw woning Ruimte voor Ruimte Exterieur 02 1440-960
Woonhuis P+G
ecologisch wonen in het buitengebied
Studio Gers Baden Powell CPO ontwerp impressie architectuur 01
CPO Baden Powell
collectief bouwen en wonen in Haarlem
Watervilla_Nesselande_moderne_villa_exterieur_impressie
Watervilla Nesselande
weids wonen, omringd door water