FieldworK HQ

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Project FieldworK HQ
Locatie Zoetermeer
Jaar 2022
Status Ontwerp
Projectomvang 600 m²
Opdrachtgever FieldworK B.V.
Projectmedewerkers
Erik Leusink, Ella Hakimi
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
In het FieldworK hoofdkantoor komen diversiteit, creativiteit en teamwork samen in een stimulerende werkomgeving waar eigen personeel, klanten en solicitanten zich thuis voelen.
Fieldwork_kantoor_ontwerp_plattegrond_inrichting_interieurontwerp
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_01
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_02

Openheid en verbinding

Het ontwerp voor het FieldworK hoofdkantoor gaat uit van een open kantoorruimte waarbinnen een diversiteit aan werkplekken, bespreekruimtes, informele zitjes, videobellen en een brainstormhoek een natuurlijke plek hebben gekregen. De verschillende werkzones hebben een eigen karakter waarbij de verbinding tussen de zones gehandhaafd blijft.

Twee multifunctionele blokken  zijn de eye-catchers in de ruimte en bieden plek aan de ontvangst, vergaderruimtes, coupe-zitjes voor 1-op-1 gesprekken, lockers, flexplekken, berg- en kastruimte. Door de alzijdige orientatie, vriendelijk afgeronde hoeken en warme uitstraling bepalen ze de sfeer van het kantoor.

Het FieldworK kantoor heeft een delikate balans tussen open en besloten, tussen samen en prive, tussen werken en ontspannen.

Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_05
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_04
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_03
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_07
“Ons kantoor is het visitekaartje voor de ontvangst van klanten en solicitanten, en tegelijkertijd een fijne werkomgeving voor onze eigen mensen.”
Ivo Fischer
FieldworK
Fieldwork_kantoor_ontwerp_interieur_inrichting_impressie_06
“Het kleur- en materialenpalet is de basis voor een huisstijl die ook bij de andere vestigingen wordt doorgevoerd.”
Fieldwork_kantoor_ontwerp_inrichting_materialen

Meer weten over dit project?

Gerelateerde
projecten

Appartement_Mullerkade_verbouwing_interieur_foto_01
Appartement C+U
van 3 naar 4 kamer appartement
Huize_L_exterieur_villa_kavel_01_straat
Huize L
wonen onder een karakteristieke kap
Watervilla_Nesselande_moderne_villa_exterieur_impressie
Watervilla Nesselande
weids wonen, omringd door water
Stadswoning R+M Mullerpier interieur woonkamer
Stadswoning R+M
gezinswoning aan de Maas