Wat wij kunnen bieden

Studio Gers begeleidt, als full service architectenbureau, opdrachtgevers van schets tot oplevering.  Dit doen we voor voor een breed scala aan verbouw- en  zelfbouw projecten, interieurontwerpen, seriematige woningbouw, transformaties en planontwikkelingen.

Verbouw

Een verbouwing is een uitgelezen mogelijkheid om de woonkwaliteit en het comfort van een bestaande woning te vergroten met behoud van het karakter. Een keukendoorbraak, een uitbreiding naar de tuin of een dakopbouw geeft een woning letterlijk meer licht en lucht.

Samen komen we tot het beste verbouwplan, vinden we de juiste aannemer en begeleiden we de uitvoering om ervoor te zorgen dat de plannen werkelijkheid worden.

Aanbouw D+P interieur 2 keuken eettafel
Villa D+H exterieur 3 hoge pui met vide en terras aan het water panorama

Zelfbouw

Hoe leuk is het om te dromen over hoe bijzonder jouw huis kan zijn? Een huis hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar is ook verassend, spannend of juist subtiel en ingetogen. Jouw huis is bovenal afgestemd op jouw wensen. Op een zelfbouwkavel kunnen woondromen werkelijkheid worden!

Samen werken we aan het ontwerp, net zolang tot het helemaal goed voelt. Wij zorgen voor de technische uitwerking en de vergunningsaanvraag, het vinden van de juiste aannemer en begeleiden we de bouw om de woondroom te realiseren.

Meer weten over onze diensten?