Wat wij kunnen bieden

Studio Gers begeleidt als full service architectenbureau particuliere en professionele opdrachtgevers bij het realiseren van een nieuwbouw wens, een verbouwing of een interieurvraagstuk. We begeleiden onze klanten van de eerste schets tot en met de oplevering.  Dit doen we voor voor een breed scala aan verbouwingen, zelfbouw projecten, interieurontwerpen, seriematige woningbouw, transformaties en herbestemmingen.

Verbouw

Een verbouwing is een uitgelezen mogelijkheid om de woonkwaliteit en het comfort van een bestaande woning te vergroten met behoud van het karakter. Een keukendoorbraak, een uitbreiding naar de tuin of een dakopbouw geeft een woning letterlijk meer licht en lucht.

Samen komen we tot het beste verbouwplan, vinden we de juiste aannemer en begeleiden we de uitvoering om ervoor te zorgen dat de plannen werkelijkheid worden.

Aanbouw D+P interieur 2 keuken eettafel
Villa D+H exterieur 3 hoge pui met vide en terras aan het water panorama

Zelfbouw

Hoe leuk is het om te dromen over hoe bijzonder jouw huis kan zijn? Een huis hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar is ook verassend, spannend of juist subtiel en ingetogen. Jouw huis is bovenal afgestemd op jouw wensen. Op een zelfbouwkavel kunnen woondromen werkelijkheid worden!

Samen werken we aan het ontwerp, net zolang tot het helemaal goed voelt. Wij zorgen voor de technische uitwerking en de vergunningsaanvraag, het vinden van de juiste aannemer en begeleiden we de bouw om de woondroom te realiseren.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

In een CPO project is de balans tussen schaalvoordeel en keuzevrijheid essentieel.  In ieder project bepalen we samen met de Vereniging van Opdrachtgevers (VvO) waar deze grens komt te liggen. Is het voor de VvO de prioriteit om de bouwkosten scherp te houden, of zoekt iedereen naar veel eigen inbreng en maximale individuele keuzevrijheid? 
 
Een goede balans ontstaat door het werken met een toolbox die gevuld wordt met vooraf geselecteerde mogelijkheden voor de gevel, plattegrond, binnenafwerking en duurzaamheidsopties. Door te combineren met de mogelijkheden ontstaat er  diversiteit en heeft iedere koper veel inspraak op het ontwerp van zijn eigen huis. Door de onderdelen uit de toolbox op elkaar af te stemmen blijft get (bouw)proces efficiënt en betaalbaar. 

Graag maken wij kennis om onze visie op het begeleiden van een CPO project toe te lichten.
Studio Gers Baden Powell CPO ontwerp impressie architectuur 02

Meer weten over onze diensten?