Leer ons
kennen

Wij zijn wij?

Studio Gers geeft als architectenbureau invulling aan ontwerpopgaven voor woongebouwen, woningen, villa’s en werkruimtes voor particuliere en professionele opdrachtgevers met oog voor architectuur en aandacht voor detail. 
 
Met onze persoonlijke begeleiding en ervaring zorgen we ervoor dat de route goed is, en het resultaat een geweldige plek om te wonen of te werken.
Studio Gers logo verklaring

Studio Gers staat voor een persoonlijke creatieve kijk op wonen en werken. Het waarmaken van de ambities van de klant is wat ons drijft. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Een ontwerp start met een idee, vanuit de dialoog. Hier worden de ambities uitvoerig besproken en gedefinieerd. Dit vertalen we naar een krachtig architectonisch concept, de basis voor verdere uitwerking.
 
In de fases die hierop volgen wordt het concept uitgediept tot een rijk en gelaagd ontwerp met solide bouwtechnische uitgangspunten en een gezonde financiële basis.

Ontwerpen en bouwen met Studio Gers

Ieder ontwerp ontstaat uit het samengaan van (woon)wensen, een programma van eisen, de mogelijkheden van de locatie en het budget. 
 
Het afstemmen van het ontwerp en de wensen op het budget zien wij als een kerntaak in de ontwerpfase. Zonder juiste afstemming strandt een project in bezuinigingen en compromissen.
 
Duurzaam bouwen is voor de architecten van Studio Gers een vanzelfsprekendheid die verder gaat dan alleen de energetische kant. Duurzaam is toekomstbestendig, aanpasbaar en hernieuwbaar.
 

We werken met evenveel liefde en toewijding aan een kleine particuliere verbouwing als aan een luxe vrijstaande villa of een appartementencomplex met sociale huurwoningen. Voor iedere vraag is er een eigen unieke oplossing.

Schuurwoning Heiloo exterieur achterzijde 1
Architect Aan Zet - Erik Leusink Studio Gers

Architect aan Zet

Studio Gers is gecertificeerd om in Rotterdam onder Architect Aan Zet projecten zonder vergunningsaanvraag te kunnen realiseren. Dit is mogelijk voor o.a. vrijstaande woningen, geschakelde ééngezinswoningen, dakopbouwen of bijgebouwen.
 
Binnen Architect Aan Zet kan een project sneller gerealiseerd worden doordat wij als architect volledig de regie hebben, zelf het bouwdossier bijhouden en hier geen reguliere vergunningsprocedure voor gevolgd hoeft te worden.
 
Wil je bouwen of verbouwen in Rotterdam? Neem dan contact op om te bespreken of het project onder Architect Aan Zet uitgevoerd kan worden. 
 
Erik Leusink - Architect
Erik Leusink
architect
Studio Gers - Sefer Burhan - architect
Sefer Burhan
architect
Estelle Gfeller web
Estelle Gfeller
jr projectmanager
Studio Gers - Frank Koot - projectmanager
Frank Koot
projectmanager