Leer ons
kennen

Wij zijn wij?

Studio Gers geeft invulling aan ontwerpopgaven voor woongebouwen, woningen en leefruimtes, voor opdrachtgevers met (architectonische) ambitie en oog voor detail
 
De ontwerpopgave zien wij als dienstbaar aan de beoogde gebruiker / leefgemeenschap, de totale context en wat innovaties (zoals duurzame technologie) te bieden hebben. 
 
De route moet goed zijn, en het resultaat een geweldige plek om te leven, te wonen, te werken.
Studio Gers logo verklaring

Studio Gers staat voor een persoonlijke creatieve kijk op wonen. Waarmaken van ambities is wat wij doen. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Een ontwerp start met een idee, vanuit de dialoog. Dit vertalen we naar een krachtig architectonisch concept, de basis voor verdere uitwerking.
 
In de volgende fases wordt het concept uitgediept tot een rijk en gelaagd ontwerp met solide bouwtechnische uitgangspunten en een gezonde financiële basis.

Ontwerpen en bouwen met Studio Gers

Ieder ontwerp ontstaat uit het samengaan van woonwensen / programma van eisen, de mogelijkheden van de locatie en het budget.
 
We gaan in gesprek over woonwensen en woondromen om tot de kern van het ontwerp te komen.
 
Vanuit de context maken we optimaal gebruik van de kwaliteiten van de omgeving. We onderzoeken de beste verkaveling, positionering op een kavel, de zonligging, de buren en cadeautjes zoals het uitzicht.
 
Het afstemmen van het ontwerp en de wensen op het budget is een kerntaak in de ontwerpfase. Zonder juiste afstemming strandt een project in bezuinigingen en compromissen.
 
Duurzaam bouwen is een vanzelfsprekendheid die verder gaat dan alleen de energetische kant. Duurzaam is toekomstbestendig, aanpasbaar en hernieuwbaar.
 

We werken met evenveel liefde en toewijding aan een kleine verbouwing als aan een luxe vrijstaande villa of een appartementencomplex.

Schuurwoning Heiloo exterieur achterzijde 1
Architect Aan Zet - Erik Leusink Studio Gers

Architect aan Zet

Studio Gers is gecertificeerd om in Rotterdam onder Architect Aan Zet projecten zonder vergunningsaanvraag te kunnen realiseren. Het gaat o.a. om vrijstaande woningen, geschakelde ééngezinswoningen, dakopbouwen of bijgebouwen.
 
Binnen Architect Aan Zet kan een project sneller gerealiseerd worden doordat wij als architect volledig de regie hebben, zelf het bouwdossier bijhouden en hier geen reguliere vergunningsprocedure voor gevolgd hoeft te worden.
 
Wil je bouwen of verbouwen in Rotterdam? Neem dan contact op om te bespreken of het project onder Architect Aan Zet uitgevoerd kan worden. 
 
Studio Gers - Erik Leusink - architect
Erik Leusink
architect
Studio Gers - Sefer Burhan - architect
Sefer Burhan
ontwerper
Studio Gers - Anne - architect - site
Anne van de Koppel-Hilgers
architect
Studio Gers - Frank Koot - projectmanager
Frank Koot
projectmanager