Architectenbureau Zoetermeer

Studio Gers kent als architectenbureau Zoetermeer door en door

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundig
architectenbureau in Zoetermeer? Studio Gers is een betrouwbare partner voor het vervullen van ontwerpopgaven voor woongebouwen, particuliere woningen en villa’s, kantoren en bedrijfspanden. Voor zowel voor nieuwbouw, verbouw als het herbestemmen en transformeren van bestaand vastgoed.

Wonen aan de Bent - situatie landschap tuin tweekapper ontwikkeling nieuwbouw

Studio Gers, een locaal architectenbureau gevestigd in Zoetermeer

Studio Gers is als architectenbureau gevestigd en actief in Zoetermeer. We hebben meerdere projecten in Zoetermeer uitgevoerd waaronder particuliere nieuwbouw, particuliere verbouw, een interieurontwerp voor een kantoor, een herontwikkeling aan de Zegwaartseweg en een verduurzamingsplan voor de Du Mee flats.
 
Als architectenbureau is Studio Gers lokaal bekend. We kennen de gemeente, de wijken en het stadshart. Met ons kantoor zijn we gevestigd op bedrijventerrein Lansinghage aan de Aluminiumstraat. Voor een nieuwbouw of verbouw project in Zoetermeer zijn wij als architectenbureau altijd in de buurt. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.
 
“Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. We ontwerpen klantgericht en altijd voor de eindgebruiker.”
Erik Leusink
Architect
Huize_L_exterieur_villa_kavel_02_kopgevel

Ontwerpen en bouwen in Zoetermeer met architectenbureau Studio Gers

Ieder ontwerp ontstaat uit het samengaan van woonwensen / programma van eisen, de mogelijkheden van de locatie en het budget.
 
Het afstemmen van het ontwerp en de wensen op het budget is een kerntaak in de ontwerpfase. Zonder juiste afstemming strandt een project in bezuinigingen en compromissen.
 
Duurzaam bouwen is een vanzelfsprekendheid die verder gaat dan alleen de energetische kant. Duurzaam is toekomstbestendig, aanpasbaar en hernieuwbaar.
 

We werken met evenveel liefde en toewijding aan een kleine verbouwing als aan een luxe vrijstaande villa of een appartementencomplex.

De Meelaan optopping verduurzaming Vooraanzichtpng

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.