Architectenbureau Rotterdam

Studio Gers kent als architectenbureau Rotterdam van noord tot zuid

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundig 
architectenbureau in Rotterdam? Studio Gers is een betrouwbare partner voor het invullen van ontwerpopgaven voor woongebouwen, particuliere woningen en villa’s, kantoren en bedrijfspanden. Zowel voor nieuwbouw, verbouw als het herbestemmen en transformeren van bestaand vastgoed.

Architectenbureau Rotterdam

Gers is goed Rotterdams voor mooi, gaaf, goed en geweldig!

Architect en oprichter Erik Leusink van Studio Gers is geboren en getogen Rotterdammer. Met een groot hart voor de stads werken we dan ook met veel liefde aan projecten in Rotterdam.
 
We hebben veel projecten in Rotterdam uitgevoerd waaronder vier particuliere woningen aan het water langs de Mullerpier, twee vrijstaande woningen op het fantastische Leonidasterein, meerderere verbouwingen in Kralingen en Delfshaven
 
Studio Gers is gecertificeerd om in Rotterdam onder Architect Aan Zet projecten zonder vergunningsaanvraag te kunnen realiseren. Dit is onder voorwaarden mogelijk voor o.a. vrijstaande woningen, geschakelde ééngezinswoningen, dakopbouwen of bijgebouwen.
 
“Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. We ontwerpen klantgericht en altijd voor de eindgebruiker.”
Erik Leusink
Architect
Woonhuis H+A uitbreiding makeover exterieur 4

Ontwerpen en bouwen in Rotterdam met architectenbureau Studio Gers

Ieder ontwerp ontstaat uit het samengaan van woonwensen / programma van eisen, de mogelijkheden van de locatie en het budget.
 
Het afstemmen van het ontwerp en de wensen op het budget is een kerntaak in de ontwerpfase. Zonder juiste afstemming strandt een project in bezuinigingen en compromissen.
 
Duurzaam bouwen is een vanzelfsprekendheid die verder gaat dan alleen de energetische kant. Duurzaam is toekomstbestendig, aanpasbaar en hernieuwbaar.
 

We werken met evenveel liefde en toewijding aan een kleine verbouwing als aan een luxe vrijstaande villa of een appartementencomplex.

Aanbouw D+P interieur 1 keuken eetkamer

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.