Architectenbureau Den Haag

Studio Gers kent als architectenbureau Den Haag van het strand tot het Binnenhof

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundig 
architectenbureau in Den Haag? Studio Gers is een betrouwbare partner voor het vervullen van ontwerpopgaven voor woongebouwen, particuliere woningen en villa’s, kantoren en bedrijfspanden. Zowel voor nieuwbouw, verbouw als het herbestemmen en transformeren van bestaand vastgoed.

Architectenbureau Den Haag

Studio Gers, een locaal architectenbureau gevestigd in Zoetermeer

Studio Gers is als architect gevestigd in Zoetermeer. We werken altijd aan meerdere projecten in Den Haag. Uitgevoerd zijn onder andere  deze villa aan het Bieslandse Bos, en diverse particuliere verbouwingen in Bezuidenhout, Scheveningen , de Vogelwijk en de Vruchtenbuurt. Variërend van het optoppen van meerdere woningen met extra woonruimte en een royaal dakterras tot totaalverbouwingen met verduurzaming en het uitbreiden van woningen met een glazen serre.
 
Met veel ervaring al architect Den Haag is Studio Gers plaatselijk goed bekend. We kennen de gemeente en het karakter van de verschillende wijken en de gebieden beschermd stadsgezicht.
 
We zijn regelmatig in Den Haag te vinden en we komen  dan ook graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.
 
“Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. We ontwerpen klantgericht en altijd voor de eindgebruiker.”
Erik Leusink
Architect
Studio Gers Verbouwen en verduurzamen

Ontwerpen en bouwen in Den Haag met architectenbureau Studio Gers

Ieder ontwerp ontstaat uit het samengaan van woonwensen / programma van eisen, de mogelijkheden van de locatie en het budget.
 
Het afstemmen van het ontwerp en de wensen op het budget is een kerntaak in de ontwerpfase. Zonder juiste afstemming strandt een project in bezuinigingen en compromissen.
 
Duurzaam bouwen is een vanzelfsprekendheid die verder gaat dan alleen de energetische kant. Duurzaam is toekomstbestendig, aanpasbaar en hernieuwbaar.
 

We werken met evenveel liefde en toewijding aan een kleine verbouwing als aan een luxe vrijstaande villa of een appartementencomplex.

Studio Gers architectenbureau Den Haag verbouwing verduurzamen

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.