Architect Zoetermeer

Studio Gers is dé architect Zoetermeer met een creatieve kijk op wonen en werken

Welkom bij Studio Gers, de architect  en partner voor architectonische ontwerpen in Zoetermeer en omgeving. Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. Wij creëren gebouwen, woningen, leefruimtes en werkruimtes met een eigenzinnig karakter. Eigentijds en op de toekomst gericht. In onze architectuur vertalen we de wens van de klant naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Fieldwork_HQ_kantoor_interieur_ontwerp_064 web

Studio Gers, een locale architect voor jouw project in Zoetermeer

Studio Gers is als architect gevestigd en actief in Zoetermeer. We hebben meerdere projecten in Zoetermeer uitgevoerd waaronder particuliere nieuwbouw, particuliere verbouw, een interieurontwerp voor een kantoor, een herontwikkeling aan de Zegwaartseweg en een verduurzamingsplan voor de Du Mee flats.
 
Als architect Zoetermeer is Studio Gers lokaal bekend. We kennen de gemeente, de wijken en het stadshart. Met ons kantoor zijn we gevestigd op bedrijventerrein Lansinghage aan de Aluminiumstraat. Voor een nieuwbouw of verbouw project in Zoetermeer zijn wij als architect altijd in de buurt. We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.
 
“Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. We ontwerpen klantgericht en altijd voor de eindgebruiker.”
Erik Leusink
Architect
Huize_L_exterieur_villa_kavel_04_detail_metselwerk

Onze diensten als architect Zoetermeer

Verbouw: Een verbouwing van jouw woning in Zoetermeer biedt een perfecte gelegenheid om zowel de woonkwaliteit als het comfort van een bestaande woning te verbeteren, terwijl het karakter behouden blijft. Of het nu gaat om het creëren van een open keuken, het uitbreiden naar de tuin met een glazen serre of aanbouw, of het toevoegen van een dakopbouw op de woning, Studio Gers helpt je als architect uit Zoetermeer met het vertalen van jouw woonwens. Een verbouwing geeft je woning meer licht en ruimte.

 

Zelfbouw: Stel je eens voor hoe het is om te fantaseren over de unieke mogelijkheden om jouw woning op maat te laten ontwerpen door een architect uit Zoetermeer. Een huis kan veel meer zijn dan alleen praktisch; het kan verrassend, opwindend of juist subtiel en ingetogen zijn. Het allerbelangrijkste is dat de woning volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Op een zelfbouwkavel in Zoetermeer kunnen deze dromen daadwerkelijk tot leven komen!

De Meelaan optopping verduurzaming Entree

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.