Architect Rotterdam

Studio Gers kent als architect Rotterdam door en door

Welkom bij Studio Gers, de architect voor Gerse ontwerpen in Rotterdam en omgeving. Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. Als Architect Rotterdam creëren wij gebouwen, woningen, leefruimtes en werkruimtes met een eigenzinnig karakter. Eigentijds en op de toekomst gericht. In onze architectuur vertalen we de wens van de klant naar een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Architect Rotterdam - Architectenbureau Rotterdam

Zelfs de naam van ons architectectenbureau is Rotterdams

Architect en oprichter Erik Leusink van Studio Gers is geboren en getogen Rotterdammer. Met een groot hart voor de stads werken we dan ook met veel liefde aan projecten in Rotterdam.
 
We hebben veel projecten in Rotterdam uitgevoerd waaronder vier particuliere woningen aan het water langs de Mullerpier, twee vrijstaande woningen op het fantastische Leonidasterein, meerderere verbouwingen in Kralingen en Delfshaven
 
Studio Gers is gecertificeerd om in Rotterdam onder Architect Aan Zet projecten zonder vergunningsaanvraag te kunnen realiseren. Dit is onder voorwaarden mogelijk voor o.a. vrijstaande woningen, geschakelde ééngezinswoningen, dakopbouwen of bijgebouwen.
 
“Gers is goed Rotterdams voor mooi, gaaf, goed en geweldig! Dat is de ambitie die wij neerleggen in onze projecten.”
Erik Leusink
architect
Woonhuis K+R exterieur 03

Onze diensten als architect Rotterdam

Verbouw: Een verbouwing van jouw woning in Rotterdam biedt een perfecte gelegenheid om zowel de woonkwaliteit als het comfort van een bestaande woning te verbeteren, terwijl het karakter behouden blijft. Of het nu gaat om het creëren van een open keuken, het uitbreiden naar de tuin met een glazen serre of aanbouw, of het toevoegen van een dakopbouw op de woning, Studio Gers helpt je als architectenbureau met het vertalen van jouw woonwens. Een verbouwing geeft je woning meer licht en ruimte.

 

Zelfbouw: Stel je eens voor hoe het is om te fantaseren over de unieke mogelijkheden om jouw woning op maat te laten ontwerpen. Een huis kan veel meer zijn dan alleen de praktische ruimtes; het kan verrassend, opwindend of juist subtiel en ingetogen zijn. Het allerbelangrijkste is dat de woning volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Op een zelfbouwkavel in bijvoorbeeld Nesselande of Park 16Hoven kunnen deze dromen daadwerkelijk tot leven komen!

Glazen aanbouw Rotterdam interieur 1

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.