Architect Den Haag

Studio Gers kent als Architect Den Haag van het strand tot het Binnenhof

Welkom bij Studio Gers, de architect voor verbouw, nieuwbouw en transformatie projecten in Den Haag en omgeving. Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. Als Architect Den Haag creëren we gebouwen, woningen, leefruimtes en werkruimtes met een eigenzinnig karakter. Eigentijds en op de toekomst gericht. In onze architectuur vertalen we de wens van de klant naar een uniek op maat gemaakt ontwerp. 

We often  work on renovations and makeovers for expats / English speaking clients. 

Architect Den Haag - Architectenbureau Den Haag

Studio Gers begeleidt projecten in en om Den Haag

Studio Gers werkt als architect altijd aan meerdere projecten in Den Haag. Uitgevoerd zijn onder andere  deze villa aan het Bieslandse Bos, en diverse particuliere verbouwingen in Bezuidenhout, Scheveningen, de Vogelwijk en de Vruchtenbuurt. Variërend van het optoppen van meerdere woningen met extra woonruimte en een royaal dakterras tot totaalverbouwingen met verduurzaming en het uitbreiden van woningen met bijvoorbeeld een glazen serre en een keukendoorbraak.
 
Met veel ervaring als architect Den Haag is Studio Gers plaatselijk goed bekend. We kennen de gemeente, het karakter van de verschillende wijken en de gebieden beschermd stadsgezicht.
 
We zijn regelmatig in Den Haag te vinden en we komen  dan ook graag vrijblijvend langs voor een kennismaking.
 
“Studio Gers staat voor een persoonlijke en creatieve kijk op wonen en werken. We ontwerpen klantgericht en altijd voor de eindgebruiker.”
Erik Leusink
Architect
Huize_L_exterieur_villa_kavel_04_detail_metselwerk

Onze diensten als architect Den Haag

Verbouw: Een verbouwing van jouw woning in Den Haag biedt een perfecte gelegenheid om zowel de woonkwaliteit als het comfort van een bestaande woning te verbeteren, terwijl het karakter behouden blijft. Of het nu gaat om het creëren van een open keuken, het uitbreiden naar de tuin met een glazen serre of aanbouw, of het toevoegen van een dakopbouw op de woning, Studio Gers helpt je als ervaren architectenbureau met het vertalen van jouw woonwens. Een verbouwing geeft je woning meer licht en ruimte.

 

Zelfbouw: Stel je eens voor hoe het is om te fantaseren over de unieke mogelijkheden om jouw woning in Den Haag op maat te laten ontwerpen. Een huis kan veel meer zijn dan alleen praktische woonruimte; het kan verrassend, opwindend of juist subtiel en ingetogen zijn. Het allerbelangrijkste is dat de woning volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Op een zelfbouwkavel in Den Haag kunnen deze dromen daadwerkelijk tot leven komen!

Studio Gers Architect Den Haag verbouwing glazen serre

Meer weten over onze diensten?

 Studio Gers staat voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.